Om mine smykker


Litt om mine smykker

Jeg bruker bare materialer av svært høy kvalitet til å produsere mine smykker. I hovedsak jobber jeg med fine sølv, sterling sølv, kobber, edelstener, perler og Swarovski elementer.

Jeg bruker også 14 / 20Kt gull fylt komponenter og tidvis sterling sølv belagt messing Vintage filigran.

Materialer og informasjon om vedlikehold

 Fint sølv er rent sølv (99,9%) ren og er veldig myk.

Sterling sølv er en legering som inneholder 92,5% sølv og 7,5% kobber. Det er mye sterkere og mindre sannsynlig til å ripe.

14 / 20Kt gull fylt eller valset gull er skapt ved å binde et tynt lag av gull på en basismetallkjerne  (Brass her). Dette oppnås ved hjelp av varme og trykk. 14/20 Gold fylt betyr bare at elementet er 1/20 eller 5% av 14K gull.

Gull fylt elementer varer mye lengere enn gullbelagt. Selv med daglig slitasje med litt god vedlikehold kan det vare fra 5 til 20 år.

 Sterling sølvforgylt messing Vintage filigran.

Laget i USA, disse er av høy kvalitet pynt laget av messing med en oksidert sterling sølv platekledning .

 Kobber følsomhet

Kobber er et rent metall. En vakker medium til å lage smykker med en nydelig jordnær utseende. Dessverre kan noen mennesker vise en allergisk reaksjon med kobber.

Du burde vurdere å bruke det for kortere tid. Også du kan be om sterling sølv øre ledninger for kobber øredobber. Oppbevar kobber smykker riktig for å hindre rask oksidasjon. Det kan være en god idé å ikke dusje seg med dem på.

Hva betyr oksidert?

Når sølv og kobber kommer i kontakt med luft i lang  tid, blir de mørkere i fargen som er en naturlig forekommende prosess.

De fleste av mine Artisan smykker er oksidert, som betyr at jeg med vilje oppnå dette utseende ved hjelp av leveren av Svovel å fremskynde prosessen. Smykkene er grundig rengjort og kjemikalene er nøytralisert og oppbevart utendørs og avfallshåndtert på en forsvarlig måte.

Hallmark info: Alle mine smykker bærer min registrete varemerke